Robust AB ingår sedan i maj 2019 Novofermkoncernen. Novoferm är en av Europas största leverantörer av dörrar och entréer. Tillsammans med Novoferm bygger vi en stabil och trygg grund att växa från i Skandinavien.

Robust AB tillverkar och säljer säkerhetsdörrar och branddörrar för kontor, bostäder och industri. Vår svenska dörrtillverkning har sin historia med rötter djupa nog att ta oss tillbaka ända till slutet av 1800-talet. I fabriken i Nykroppa har det under drygt 40 år utvecklats och producerats mer än 500 000 säkerhets- och branddörrar. Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt. Våra portar, glasade dörrar och övriga produkter tillverkas i våra egenägda fabriker i främst Tyskland men även övriga Europa.

Säljare

till

Robust/Novoferm

Vi söker en driven och kundorienterad säljare till produktområdet glaspartier. Kunderna återfinns främst inom byggsektorn och försäljningen sker både direkt och via återförsäljare.

Som säljare får du en nyckelroll för att etablera och skapa en lönsam tillväxt inom produktområdet glaspartier där en av framgångsfaktorerna är att förstå kundens verksamhet och behov och hitta kreativa och anpassade lösningar som bidrar till ett ökat värde.

I arbetet med att ytterligare positionera Robust på marknaden jobbar du aktivt med att identifiera affärsmöjligheter för nya och befintliga kunder samt på en delvis ny marknad. Du arbetar aktivt med omvärldsbevakning för att säkerställa att kunderbjudandet är anpassat till marknadens skiftande behov. Målet är att etablera långsiktiga kundrelationer som präglas av hög servicegrad och förtroendefullt nära samarbete och därmed stärker det totala kundupplevda värdet.

Du har ett tätt samarbete dels med vår säljorganisation, dels med våra tekniska specialister i Sverige och Tyskland. Du rapporterar till Marknads- och försäljningschefen i Sverige och utgår från Örebro.

Erbjudandet
Vår tillväxtresa med finansiellt starka ägare och en utökad produktportfölj på en breddad marknad är spännande, utmanande och utvecklande.

Satsningen på företaget är långsiktig och tydlig och inom verksamheten pågår flera utvecklings- och investeringsprojekt. Vi erbjuder dig möjligheten att representera ett starkt och kvalitativt varumärke samt att utveckla affärerna och stärka lönsamheten inom produktområdet glaspartier.  Med eget ansvar driver och genomför du affärer inom produktområdet glaspartier med fokus på den svenska marknaden och på sikt utveckling i Skandinavien. Du får stor möjlighet att utveckla och driva arbetet för att optimera och effektivisera insatserna.

Din profil
Vi söker dig som har en passion för försäljning, affärer, kunder och relationer. Du har en dokumenterat framgångsrik erfarenhet av teknisk försäljning, B2B, gärna från branschen. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom teknik/försäljning/ekonomi eller motsvarande förvärvad erfarenhet. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du drivs av att göra affärer och med ett strukturerat arbetssätt skapar du resultat. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Ditt intresse av att hålla dig uppdaterad inom ansvarsområdet är stort och du identifierar samt agerar lyhört för att skapa affärer.  Du är självgående med en väl utvecklad teamkänsla och bidrar med stort engagemang till de gemensamma framgångarna.

Dessutom är det viktigt att du stimuleras av att vara aktiv på marknaden och möta våra kunder i olika sammanhang.

Känner du igen dig i beskrivningen, sök via länken nedan!

Ansökan

För mer information, ring Ann Ekstam, 0733 – 94 64 26 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18/10.

Ansök via länken här!