Coop Värmland är en av landskapets största arbetsgivare och vi omsätter drygt tre miljarder årligen i 45 Coopbutiker, 15 Pekås och två MaxiMat. Nästgårdsköket är vår egenproduktionsanläggning och servicekontoret är beläget i Karlstad. Vi är en kooperativ ekonomisk förening som ägs av 160 000 värmländska medlemmar. Av naturliga skäl bryr vi oss därför lite extra om Värmland med ett starkt lokalt engagemang.

Läs mer på coopvarmland.se 

Vill du vara med på resan för att ytterligare stärka vårt varumärke?

Vi söker en erfaren och kreativ

Marknadschef

som vill bidra till att ytterligare positionera Coop Värmland

Vi är på en spännande förändringsresa och stärker nu upp organisationen med en ny Marknadschef. I rollen blir du en del av ett starkt nationellt varumärke i en regional förening med stor möjlighet att vara med och påverka verksamhetens utveckling. Tillsammans med övriga inom Coop i Sverige får du tillgång till ett nätverk för erfarenhetsutbyte och att utnyttja synergier. Du ingår i Coop Värmlands ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Du leder ett engagerat team och tillsammans fokuserar ni på att utveckla och uppdatera marknadsinsatserna, nå ut till fler målgrupper samt öka Coop Värmlands varumärkeskännedom.

Ditt ansvar innebär att säkerställa att Coop Värmland har en tydlig strategi och plan för sin marknadsföring, såväl online som offline. Du kommer också bli övergripande ansvarig för föreningens medlems- och presskontakter och även för den externa och interna informationen.

Vår förväntan är att du arbetar aktivt med att utveckla företagets marknads- och kommunikationsplan, strategier samt säkerställer genomförandet. Det blir också viktigt att kontinuerligt öka trafiken till Coop Värmlands butiker och e-handel för att säkra rätt kunderbjudande.

Du är affärsdriven, nytänkande och kommunikativ och har spännvidden att växla mellan strategi, taktik samt operativt arbete. Analysresultat och strategi omsätter du obehindrat till konkreta actions.

Du har en positiv energi och ett stort engagemang som bidrar till ett öppet och kreativt utvecklingsklimat där teamet och individerna kan växa sig starkare.

För att lyckas i rollen som Marknadschef behöver du erfarenhet av ledande roller och att ha drivit och utvecklat marknads- och kampanjarbete inom DVH eller OMNI-retail, såväl fysiskt som digitalt. Du har också arbetat i verksamhet med flera varumärken och gärna i samarbete mellan central/ regional verksamhet. Dessutom har du dokumenterad erfarenhet av framgångsrik förändringsledning och en relevant akademisk utbildning.

Vi erbjuder en händelserik resa med möjlighet att leda en spännande tillväxt där vi tillsammans kommer att kunna göra stor skillnad. Vi ser fram emot att få kontakt med dig som lockas av att utveckla Coop Värmland till nästa nivå och har kraft att skapa hållbara resultat!

För mer information, kontakta Ann Ekstam på 0733 – 94 64 26 eller ann@ekstamsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag, dock senast 29/11 2021. Skicka ansökan till apply@ekstamsearch.se.